2109417282 6942604513, 6948035375 Τούσα Μπότσαρη 18 Κουκάκι Αθήνα eirinidk@gmail.com
hero image
 
Bioclean Pro
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες Κουκάκι Αττικής
 

 
 
 

Η εταιρεία μας BioClean Pro εδρεύει στο Κουκάκι Αθήνας και δραστηριοποιείται εδώ και 10 πλέον χρόνια στο χώρο των απολυμανσεων, απεντομωσεων και μυοκτονιων.  

Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση βαδιστικών και ιπτάμενων εντόμων (κατσαρίδες ,μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, ψύλλοι, κοριοι κ.λ.π) καθώς και τρωκτικων. Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται σε οικίες καθώς και σε επαγγελματικούς χώρους.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι ψεκασμοί χαμηλής πίεσης, εφαρμογές gel, και νεφελοψεκασμοί (fogging). Η εκάστοτε εφαρμογή εξαρτάται από το έντομο, το μέγεθος της προσβολής καθώς και το χώρο όπου γίνεται η εφαρμογή. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είναι ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα και έχουν μεγάλη υπολειμματική διάρκεια.

 
 
 

Μετά από κάθε εφαρμογή παρέχεται πιστοποιητικό όπου αναγράφονται οι δραστικές ουσίες των φαρμάκων που έχουν χρησιμοποιηθεί. Για την καταπολέμηση των τρωκτικών τοποθετούμε δολωματικούς σταθμούς. Το είδος του δολωματικού σταθμού που θα επιλεγεί εξαρτάται από τα τετραγωνικά και το χώρο που θα τοποθετηθούν.

Τέλος αναλαμβάνουμε την απολύμανση χώρων από ιούς. Η απολύμανση γίνεται καθολικά, σε όλους τους χώρους, με έμφαση σε σημεία ενδεχόμενης παρουσίας μικροβιακού φορτίου όπως επιφάνειες , δάπεδα, σκεύη κλπ. Στη σημερινή πραγματικότητα όπου ο SARS-CoV-2, έχει εισβάλει για τα καλά στη ζωή μας η συχνή απολύμανση χώρων που κατοικούν, εργάζονται ή δραστηριοποιούνται άνθρωποι θεωρείται ζωτικής σημασίας.