2109417282 6942604513, 6948035375 Τούσα Μπότσαρη 18 Κουκάκι Αθήνα eirinidk@gmail.com
hero image
 
BioClean Pro | Κουκάκι Αττικής
Απεντομώσεις
 

 
 
 

Η εταιρεία μας BioClean Pro εδρεύει στην Κουκάκι Αθήνας και δραστηριοποιείται εδώ και 10 πλέον χρόνια στο χώρο των απολυμανσεων, απεντομωσεων και μυοκτονιων.  

Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση βαδιστικών και ιπτάμενων εντόμων (κατσαρίδες ,μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, ψύλλοι, κοριοι κ.λ.π) καθώς και τρωκτικων. Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται σε οικίες καθώς και σε επαγγελματικούς χώρους.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι ψεκασμοί χαμηλής πίεσης, εφαρμογές gel, και νεφελοψεκασμοί (fogging). Η εκάστοτε εφαρμογή εξαρτάται από το έντομο, το μέγεθος της προσβολής καθώς και το χώρο όπου γίνεται η εφαρμογή. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είναι ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα και έχουν μεγάλη υπολειμματική διάρκεια.

 
 
 
 
 
Μέθοδοι Απεντόμωσης
 
  Η απεντομώσεις ψεκασμού χαμηλής πίεσης περιλαμβάνει εντομοκτόνο διάλυμα όπου εφαρμόζεται σε επιφάνειες που περπατούν τα έντομα ή εκεί που εγκαθιστούν τις φωλιές τους. Οι ψεκασμοί χαμηλής πίεσης εφαρμόζονται σε περιμετρικές επιφάνειες του εξωτερικού χώρου όπου αποτελεί απειλή, ακόμα και σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.
 
  Η εφαρμογη gel γίνεται σε ευαίσθητους χώρους όπου ο ψεκασμός δεν είναι εφικτός και τοποθετείται συνήθως σε χώρους όπου περιλαμβάνει φαγώσιμα υλικά και απειλούνται από μυρμήγκια και κατσαρίδες.
 
  Τον νεφελοψεκασμό τον εφαρμόζουμε σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους με μεγάλη έκταση, δημιουργώντας ένα νέφος όπου περιέχει το εντομοκτόνο και το σκορπίζει ομοιόμορφα σε όλες τις ευάλωτες περιοχές.
 
 
 
 
 
Μετά από κάθε εφαρμογή παρέχεται πιστοποιητικό όπου αναγράφονται οι δραστικές ουσίες των φαρμάκων που έχουν χρησιμοποιηθεί.
 
ΆΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Ολη την Αττική - Ανατολική Αττική
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
 
Επικοινωνία