2109417282 6942604513, 6948035375 Τούσα Μπότσαρη 18 Κουκάκι Αθήνα eirinidk@gmail.com
 
 
Bioclean Pro
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες Κουκάκι Αθήνα
 

 
 

Η εταιρεία μας BioClean Pro εδρεύει στο Κουκάκι Αθήνας και δραστηριοποιείται εδώ και 10 πλέον χρόνια στο χώρο των απολυμανσεων, απεντομωσεων και μυοκτονιων.  

Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση βαδιστικών και ιπτάμενων εντόμων (κατσαρίδες ,μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, ψύλλοι, κοριοι κ.λ.π) καθώς και τρωκτικων. Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται σε οικίες καθώς και σε επαγγελματικούς χώρους.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είναι ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα και έχουν μεγάλη υπολειμματική διάρκεια.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για την άμεση επίλυση του προβλήματος μόλυνσης που έχει υποστεί ο χώρος σας από τρωκτικά και έντομα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις

Αναλαμβάνουμε την απολύμανση χώρων από ιούς. Η απολύμανση γίνεται καθολικά, σε όλους τους χώρους, με έμφαση σε σημεία ενδεχόμενης παρουσίας μικροβιακού φορτίου όπως επιφάνειες , δάπεδα, σκεύη κλπ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απεντομώσεις

Απεντομώσεις

Αναλαμβάνουμε την καταπολέμηση βαδιστικών και ιπτάμενων εντόμων (κατσαρίδες ,μυρμήγκια, μύγες, κουνούπια, ψύλλοι, κοριοί κ.λπ.) καθώς και τρωκτικών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μυοκτονίες

Μυοκτονίες

Για την καταπολέμηση των τρωκτικών τοποθετούμε διπλωματικούς σταθμούς. Το είδος του διπλωματικού σταθμού που θα επιλεγεί εξαρτάται από τα τετραγωνικά και το χώρο που θα τοποθετηθούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Όλες Oι Υπηρεσίες Μας

Όλες Oι Υπηρεσίες Μας

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στις υπηρεσίες μας είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είναι ασφαλή για τον άνθρωπο και τα ζώα και έχουν μεγάλη υπολειμματική διάρκεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας